Boeken


Onderstaande boeken van mijn hand zijn uitgegeven door uitg. Boekencentrum.

Voor bestellen: zie tab ‘bestellen’.

Er komt een moment dat je op eigen benen komt te staan. Je gaat je eigen beslissingen nemen, je eigen koers volgen. Een beetje goede raad en advies kun je daarbij af en toe wel gebruiken.  In dit boek komen allerlei ‘zaken van het leven’ voorbij, zoals vriendschap, tijd, seksualiteit, geld en God, maar ook hoe je een huishouden op orde houdt en goed voor jezelf zorgt. Soms serieus, soms met een knipoog. En bij alles krijg je mooie gedachten en praktische adviezen mee. Echt van die dingen die een moeder aan haar dochter wil meegeven.  Tussendoor delen bekende en minder bekende moeders een stukje van de wijsheid die zij aan hún dochters willen meegeven.  Els van der Vlist is auteur, spreker en counselor/coach. Ze is getrouwd en moeder van twee jongvolwassenen.

€ 9,90

 

In dit boek legt Els van der Vlist de verbinding tussen het praktische managen van je bezigheden en het leven met God. Hoe betrek je Hem bij de tijd van je leven? Ook christenen leven vaak heel druk en gestrest, terwijl God zijn kinderen juist rust heeft beloofd. De tijd van m’n leven geeft praktische handvatten om vanuit die rust te leven en te werken. Keuzes maken, prioriteiten stellen en leren plannen komen aan de orde. Maar dit boek biedt meer dan louter praktische tips: de prikkelende vragen leren de lezer kijken naar de dieperliggende oorzaken van druk-zijn en stress en die aan te pakken. Een praktisch boek over timemanagement, waarin het doel niet is vaardigheden leren om nóg meer in je leven te proppen, maar leven vanuit de rust en weten dat je bezig bent met dat waartoe je geroepen bent. Ook geschikt voor mannen!

€ 15,90

 

 

Praktisch boek voor vrouwen die hun geloof in G od willen verbinden met een gezond en bewust omgaan met hun lichaam. Met de stijgende BMI’ss in Nederland stijgt ook de vraag naar goede informatie over afvallen. De markt wordt overspoeld met boeken die beweren dé sleutel te bevatten tot een strak lichaam. Auteur Els van der Vlist besefte dat er ondanks al die informatie één vraag mist: hoe betrek ik God bij mijn afslankambities? In dit boek laat de auteur zien hoe de lezer, in plaats van zich schuldig te voelen, kracht kan putten uit haar relatie met God. Door ervaringen van andere vrouwen, prikkelende vragen, gebeden en verhelderende Bijbelteksten begeleidt het boek de lezer naar een nieuwe, gezonde leefstijl en een positief zelfbeeld.

€ 15,90

 

 

Meegewerkt aan:

Kerstverhalen, uitg. Boekencentrum (daar te bestellen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijbels dagboek voor jongeren van 20-35 jaar, uitg. Boekencentrum (daar te bestellen, tevens als e-book leverbaar)