Boekpresentatie “Ik heb er genoeg van”

Eerder geschreven als blog door Els van der Vlist.
Wat een feestje was het vandaag! Ik presenteerde “Ik heb er genoeg van! – over liefde, lijnen en leven met God” in Boekhandel De Hoeksteen in Woerden. Zo gaaf om zoveel mensen te ontmoeten, sommigen van heel ver, sommigen die ik al jaren niet gezien had, en de tijd was véél te kort! Toen ik opkeek van het signeren, was het ineens al bijna afgelopen.

 

 

 

Het eerste exemplaar overhandigde ik aan Esmé Wiegman, Tweedekamerlid voor de Christenunie met o.a. Volksgezondheid, Welzijn en Sport in de portefeuille. Leuk om te horen dat ze de tekst vooraf echt had gelezen en dat ze er inhoudelijk op in ging. Johan Brokking, eigenaar van de boekhandel, praatte alles aan elkaar en leidde ons door het programma heen. Afstudeercoach Bert Roor sloot als laatste spreker af met een beoordeling van mijn afstudeerwerk, waarvan het boek een onderdeel is, en de bekendmaking van het cijfer. Geslaagd met een 9! Bloemen van de uitgever, een echte Woerdense kaas van de boekhandel, en bloemen, cadeaus, zoenen, handen, lovende woorden. Op de foto’s zag ik dat mensen erg gezellig met elkaar hebben gepraat!

 

De Hoeksteen: dank voor de gastvrijheid, Boekencentrum: dank voor … tja, hoe heet dat? Het uitgeven! Bert Roor en CHE: dank voor de beoordeling. Allen: dank voor dit superfeestelijke moment en dat jullie wilden delen in de geboorte van mijn boek!