Counsellor & Coach

nieuws februari 2019:

Na rijp beraad heb ik besloten mijn aandacht en tijd volledig aan het schrijven te geven. Dat betekent dat ik ga stoppen met mijn counsellings- en coachingspraktijk. Het was een prachtige tijd, waarin ik veel mooie mensen heb mogen ontmoeten. Ik heb met hen heel verschillende en altijd boeiende trajecten gelopen, en ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik kreeg.

Hieronder de tekst van de website tot nu toe; deze zal binnenkort worden aangepast.

DSC_2669

‘Ik kan mijn negatieve gedachten niet stoppen’

‘Keuzes maken is zo moeilijk’

‘Wie ben ik nu eigenlijk zélf?’

Hierboven enkele van de vragen waarmee je bij mij terecht kunt (kijk ook onder ‘voor wie’). Samen lopen we een stukje op en kijken we naar praktische handvatten waardoor je weer ademruimte krijgt. We bekijken achterliggende oorzaken en laten daar Gods licht op schijnen. Ik ben een christelijke coach, maar ik begeleid niet alléén christelijke cliënten. Mijn werkgebied is regio Woerden.

Ik ben hbo-theoloog en daarnaast opgeleid aan de Academie voor Coaching en Counselling. Ik heb ervaring in pastoraal werk in de gemeente. Ik werk vanuit bewogenheid met mensen in gebrokenheid, wetend dat niet alles in het hier en nu op te lossen is, maar in het vertrouwen dat ook een moeilijk leven leefbaarder kan.

Meer weten of afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier.

Ik houd praktijk bij InOffice, Polanerbaan 13-H in Woerden.

Coaching via Skype, telefoon of e-mail is ook mogelijk.