Nieuw boek! ‘Lieve Dochter’

20160408_094453

Mijn nieuwe boek is uit! Vanaf nu te verkrijgen in de boekhandel, webshops, en bij mijzelf natuurlijk.  Superleuk om het nu weer écht in handen te hebben.

‘Lieve dochter – dit wil ik je graag meegeven’.  Onderaan dit bericht een filmpje waarin ik werd geïnterviewd over dit boek.

Er komt in veel gezinnen een moment waarop kinderen op eigen benen gaat staan. Ze maken dan hun eigen keuze en nemen zelfstandig beslissingen. Als ouders zou je je kinderen graag vóór dat moment nog veel wellen meegeven. Er is nu een boekje dat daarbij wil helpen. In dit sprankelend cadeauboekje met de titel Lieve dochter staat alles wat je als moeder je dochter wilt meegeven wanneer ze op eigen benen gaat staan.

In korte hoofdstukken belicht de auteur – zelf moeder van een bijna volwassen zoon en dochter – diverse onderwerpen op een lichtvoetige en tegelijk ook serieuze manier. Aan bod komen de waarde van vriendschap en het omgaan met relaties, tijd, geld en God. Hoe organiseer je je huishouden en hoe zorg je goed voor jezelf?

 

Dit boekje bevat tal van praktische tips, inspirerende teksten en interviews met andere

moeders en dochters, onder wie Kinga Bán, Guurtje Leguijt, Anne Westerduin, Mirjam

Kollenstaart, Carianne Ros, Joke Verweerd en Annemarie van Heijningen. Een mooi en

waardevol cadeau dat je als moeder aan je dochter geeft wanneer ze 18 jaar wordt of het

huis uit gaat.

 

verkoopprijs:   € 9,90

ISBN:                    978 90 239 7072 9

omvang:             88 blz.

uitvoering:        paperback

 

Kijk op bit.ly/1Pt8C8a voor meer informatie. Ook kun je daar een inkijkexemplaar met de eerste pagina’s van het boek downloaden.