Stiltewandeling & Inspiratiewandeling

Stiltewandeling 26 maart 

Tot rust komen tijdens een stiltewandeling: dit kan op zaterdagmorgen 26 maart a.s. (‘Stille Zaterdag’) in de natuur van het Groene Hart bij Woerden.
We lopen met een groep, maar in stilte. Zo ervaren we de omgeving op een andere manier.
Door middel van korte teksten en kleine oefeningen kom je tot rust en word je op een andere manier aan het denken gezet.
Op deze Stille Zaterdag staat het lijdensevangelie centraal; we gaan daarbij uit van de bijbeltekst en andere christelijke bronnen. Deelname staat open voor iedereen die stilte wil (leren) ervaren en zich wil bezinnen.

110Tijd: 9.30 tot ca. 12.00 uur.
Kosten: € 10,00.
Meer weten? Mail gerust. Opgeven: graag uiterlijk 19 maart via info@elsvandervlist.nl.
Nadere informatie en precieze locatie stuur ik je dan zo snel mogelijk toe. Er is een minimum en een maximum aantal deelnemers.
Even praktisch: de wandeling gaat voor een groot deel over niet-verharde paden.

(update: er zijn nog enkele plekken beschikbaar, geef je z.s.m. op!)

Inspiratiewandeling Tijd & Timemanagement 23 april  

De inspiratiewandeling ziet er wat anders uit dan een stiltewandeling. Ook hierbij gaan we wandelen en we zullen soms in stilte nadenken over een vraag of opdracht – maar ook ga je met andere deelnemers in gesprek over het thema Tijd & Timemanagement. Tijdens deze wandeling ga je al pratend en luisterend vorm geven aan het antwoord op de vraag welke zaken voor jóu nu echt belangrijk zijn. Bovendien word je geïnspireerd om aan deze dingen meer tijd te besteden.

Tijd: 9.30 tot ca. 12.00 uur.
Kosten:
€ 20,00 excl. boek
€ 32,50 incl. boek ‘De Tijd van m’n leven’, t.w.v. € 15,90 (je krijgt dan dus een korting op de wandeling van € 3,40)
Opgeven: graag uiterlijk 11 april via info@elsvandervlist.
Nadere informatie en precieze locatie stuur ik je dan zo snel mogelijk toe. Er is een minimum en een maximum aantal deelnemers.Even praktisch: ook deze wandeling gaat voor een groot deel over niet-verharde paden.