Wat zeggen anderen?

Reacties van coachees, geanonimiseerd (maar wel voorzien van leeftijdscategorie).

‘Els leerde mij beter omgaan met mijn hoogsensitiviteit. Ze leerde me ook dat ontspannen een must is, wil het goed met je blijven gaan.

Els luisterde altijd erg goed. Het luchtte mij op dat zij zonder oordeel luisterde en daarna gerichte vragen stelde, mij daarbij aan het denken zette over datgene wat mij dwarszat of belemmerde in mijn functioneren en opdrachten gaf waar ik weer mee verder kon. Ze leerde mij mijn grenzen te herkennen en beter op mijn grenzen te letten.’ (cliënt, 30-40 jaar)

“Els heeft mij op een professionele wijze, maar toch zeer empatisch bijgestaan.” (cliënt, 50-60 jaar)

“Oordeelloze sturing van het gesprek zorgde ervoor dat ik al zelf vertellend tot een nieuw inzicht kwam. Ook voelde ik me veilig en vertrouwd om dingen die erg persoonlijk waren te delen. Heel bijzonder dat ik zoveel durfde te vertellen, vond het erg fijn en zeer behulpzaam.” (cliënt, 20-30 jaar)

“Op de eerste plaats de warme belangstelling en de zorgvuldigheid waarmee geluisterd werd naar mijn verhaal. Er werden duidelijke vragen gesteld die mij aan het denken hebben gezet om op weg te gaan. Zo mocht ik ontdekken wat voor mij in het leven de belangrijkste zaken zijn en ik heb geleerd om duidelijke keuzes te durven maken.” (cliënt, 50-60 jaar)

“Els stelde de vragen die mij aan het denken zetten en waardoor ik op een andere manier de knelpunten kon benaderen die ik ervaar waar het gaat om tijdsbesteding, prioritering en het vinden van balans tussen alle zaken die in mijn leven aandacht vragen. (…) De reflectie hierop samen was ook prettig en hielp het aan te scherpen en er ook acties aan te verbinden. De motiverende manier waarop je werkt is stimulerend en maakte dat ik graag aan de slag ging met waar we het over gehad  hebben.” (cliënt, 30-40 jaar)

“Els heeft een positieve benadering en in ons contact was sprake van gelijkwaardigheid. We hadden echt goede gesprekken waardoor er lijn kwam in mijn denken. Els heeft kennis van zaken en zij bereidt de gesprekken goed voor, zij bewaakt de lijnen maar is hierin niet star. Als het gesprek een andere wending neemt, kan zij goed anticiperen op de situatie.” (cliënt, 50-60 jaar)

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *