Lied, zoals beloofd!

Afgelopen zaterdag sprak ik op het Vrouwenevent van Vita Victoria te Delft, samen met Bert Reinds, over het thema Schitterende Scherven. Het thema was niet door mij bedacht, maar dat had zomaar gekund; het staat me na aan het hart. Er gebeurden mooie dingen die dag, en ik voel me blij en vereerd daarbij op de eerste rij te mogen zitten (in dit geval ook nog eens letterlijk!).

‘s Middags gaf ik een wandelworkshop rondom de locatie met stilte en uitwisseling. Dank aan Janine die mij hielp met het vinden van de route, met name het begin daarvan! Geweldig dat juist binnen dit thema bij deze workshop de zon ging schijnen.

Tijdens mijn toespraak kon ik ineens onverwacht mijn voorbeeld in het echt laten zien, met dank aan de licht- en geluidsman in de zaal. Kadootje :-)! Nee, verder verklap ik niets, dan had je er bij moeten zijn… wellicht komt het op een andere plek ooit nog wel eens terug. Tijdens m’n verhaal citeerde ik uit een lied van Aaron Keyes en ik beloofde het filmpje op m’n website te plaatsen. Bij deze!

Bijbelgedeelten die hij gebruikt heeft voor het schrijven van de tekst zijn o.a. Gen. 50:20 en Rom. 8:28. Onderstaand vind ik eigenlijk de mooiste uitvoering. Wil je de hele tekst volgen, zoek dan op youtube op ‘sovereign over us + lyrics’ of kijk op m’n FB pagina. Het refrein vind je onder het filmpje.

Tip: ga er even rustig bij zitten en laat muziek en tekst op je inwerken…

God is ons niet vergeten.

Your plans are still to prosper
You have not forgotten us
You’re with us in the fire and the flood
You’re faithful forever
Perfect in love
You are sovereign over us